EasyDent - Solutia Software pentru cabinetele stomatologice

EasyDent este un program care ofera posibilitatea medicilor stomatologi si a managerilor cabinetelor stomatologice sa urmareasca situatia pacientilor, a tratamentelor care s-au efectuat, a urmariri platilor efectuate de pacienti, a perioadelor de rechemare a pacientilor, a incasarilor zilnice si totale efectuate de un medic sau de toti medicii care lucreaza in cabinetul sau clinica de stomatologie.

  Noutati

     August 2004:
In curand va fi lansat DentaForum (www.dentaforum.ro) - primul portal de stomatologie din Romania.
Te poti loga si discuta cu specialistii din domeniu despre problemele si cazurile speciale cu care te confrunti.
Aici gasesti cele mai calde stiri din domeniul stomatologic, informatii despre evenimentele si intalnirile medicilor precum si informatii utile pentru stundetiii stomatologi.
     Februarie 2004:
Echipa EasyDent vine cu noi facilitati pentru medicii stomatologi: EasyWebgenerator - modul dezvoltat de Dion Consulting. EasyWebgenerator este destinat medicilor stomatologi care vor sa-si creeze propriul website si este oferit gratuit.
     Iulie 2003:
EasyDent va avea noi facilități prin implementarea modulului Agenda. Echipa noastră lucrează permanent la îmbunătățirea programului EasyDent. Acum ne-am concentrat pe dezvoltarea unui modul care va facilita operarea de programări. Agenda va aduce o serie de îmbunătățiri prin faptul că va ține evidența programărilor, pe zile și medici și va emite bilete de programare.

  Info

Pentru a viziona minifilmul EasyDent și a vedea cum funcționează programul, accesați pagina Demo. Dacă doriți să descărcați versiunea demo a programului EasyDent, accesați pagina Produs.